PE combi 2023 (Vtlb en verhaalrecht)

Accreditatiepunten SHV I-III (12 PE punten Kiwa), beschermingsbewind (6 PE punten Horus), Wsnp bewind (6 PE punten)

In twee interactieve cursusdagen kun je bij En Verder Opleidingen je vereiste PE punten halen en bijgepraat worden over de nieuwste regelgeving in de financiële zorgverlening, actualiteiten, en ontwikkelingen binnen het VtlB en verhaalrecht. Al jaren vertrouwt Kiwa en Horus dit toe aan En Verder Opleidingen en elk jaar maken wij er twee levendige en inspirerende dagen van met video's, praktijksituaties en intervisie. U ontvangt een artikelenbundel met laatste ontwikkelingen, zodat u volledig op de hoogte bent en blijft in het werkveld financiële zorgverlening.

Het 2023 PE programma bestaat uit:

Werken met de rekentool vereenvoudigde Beslagvrije voet, VtlB calculator en de laatste ontwikkelingen in het verhaalrecht, rijksincasso en 1 schuldenwet. Nieuw is de aandacht voor conflictbemiddeling en mediation als integraal onderdeel van de schuldhulpverlening. We analyseren praktijksituaties en schuldregelingen, die zijn uitgevoerd. En bekijken in een intervisie naar alle aspecten van de uitgevoerde regeling.

Ervaring van een cursist

"Wat een leuke, ontspannen dag is dit! Alle actualiteiten in de schuldhulpverlening passeren de revue met intervisie en discussie uitgediept samen met collega's. Vooral een leuke en ontspannen dag op een perfecte locatie."

Maarten

"Onverwachte wendingen en verrassingen maakten deze dag bijzonder voor mij. En regelmatig ook gelachen hetgeen deze dag ontspannen en nuttig maakt tot behoud van mijn certificaat.

Monique

" Vorig jaar voor de derde keer gevolgd en het is iedere keer weer een uitje. Discussiëren, elkaars ervaringen aanhoren en uitwisselen en ondertussen de gedreven inbreng van de docent, die prikkelend iedereen tot weet te enthousiasmeren. Leuke dag en ook nog nuttig voor mijn certificaat."

Yolanda

"Prikkelend en met elke dag een uitdagende casus, die wordt opgelost in één dag via discussie en intervisie met elkaar onder bezielende, enthousiaste en humorrijke leiding van Emile. Zelden ging deze cursusdagen zo snel voorbij. Na jaren werkervaring toch weer dingen opgestoken.

André

Data en locatie 2023

di 10 & 17 oktober

Leusden (Utr)

do 19 okt & 2 nov

Regio Zeeland/W-Brabant

di 31 okt en 14 nov

Deventer

do 9 & 23 november

Leusden

--

--

Tijden en opleidingsduur

2 dagen
09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 779 (incl. Btw) (€ 643,80 ex Btw)

  • inbegrepen:presentatiemateriaal
  • arrangement (koffie, thee, lunch)

Wat je krijgt

  • 12 PE punten SHV Kiwa 2023 6 PE punten Bbw Horus 2023 6 PE punten Wsnp bewind

Delen