PE Kiwa SHV I-II-III 2022 (vaardigheid)

Commitment verwerven, vertrouwen opbouwen, intrinsieke motivatie aanwakkeren? Stress sensitief gesprekken voeren en wat houdt mobility mentoring in, of psycho-educatie? In deze module krijg je hier niet alleen antwoord op maar leren we je snel en succesvol mensen in beweging te krijgen. Hoe? Volg dan deze dag waar discussies je uitdagen en motiveren en ga naar huis met een 'wow'-gevoel. Nieuw is de principes van mediation en conflictbemiddeling toepassen in de schuldhulpverlening. Hoe onderhandelen in conflictsituaties in de schuldhulpverlening en hoe overtuigend zorgen dat jouw voorstel door alle partijen geaccepteerd wordt? Wij garanderen een levendige dag vol met casuïstiek, intervisie, video's en docenten die je op het puntje van je stoel krijgen. "Spring je samen met ons achterop die tandem?" Voorbereiding niet nodig, wel jouw enthousiasme en gedrevenheid.

Ervaring van een cursist

"Goede, nuttige bijeenkomst."

Ferrie

"teruggereden naar huis was ik nog aan het stuiteren. Wat een praktijksituaties, kom je dat echt tegen? Inspirerende dag, soms confronterend maar bovenal erg leerzaam."

Jennifer

"Ik stak veel op hoe anderen problemen aanpakken. De docenten gaven ook alle ruimte om ons te vertellen waar wij tegenaan lopen. En dit alles in een ontspannen sfeer."

Laura

Data en locaties 2022

di 25 oktober

Leusden (Utr)

do 10 november

Regio Zeeland/Brabant

woe 30 november

Regio Twente

do 15 december

Leusden

di 20 december

Leiden

Tijden en opleidingsduur

1 dag
09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 385,- (inclusief Btw) (€ 318,18 ex Btw)

  • inclusief digitaal lesmateriaal
  • Arrangement (koffie, thee, lunch)

Wat je krijgt

  • 6 PE punten Kiwa SHV I-II-|III

Delen