Kiwa PE programma 2022 SHV I-III

Voldoe in één pakket direct aan de Permanente educatie verplichtingen (12 PE punten) van de Kiwa 2022 SHV I-III.

Heb je het Kiwa certificaat SHV I, II of III, laat je dan bij En Verder Opleidingen op de hoogte brengen van nieuwste regelgeving, actualiteiten en communicatie richtlijnen binnen de schuldhulpverlening. Al 10 jaar vertrouwt de Kiwa dit aan En Verder Opleidingen toe en elk jaar maken wij er twee levendige en inspirerende dagen van vol actualiteiten, praktijksituaties en intervisie. U ontvangt artikelenbundel met alle relevante rapporten over de laatste ontwikkelingen, zodat u volledig op de hoogte bent en blijft in het werkveld schuldhulpverlening.

Het 2022 PE programma SHV I, II, & III bestaat uit:

1. Dag module Actualiteiten 2021 (kennis) - 6 PE SHV punten - 1 dag
2. Praktijktraining Communicatie (vaardigheid) - 6 PE SHV punten - 1 dag

Aan bod komen: Voortgang Wet vereenvoudigde Beslagvrije voet, nieuws over het schuldenknoopunt/collectief schulden regelen. Nieuw is de aandacht voor conflictbemiddeling en mediation als integraal onderdeel van de schuldhulpverlening. Beide dagen worden vervolmaakt met een schuldregeling uit de dagelijkse praktijk, die in teamverband via intervisie tot stand wordt gebracht. Alle aspecten van de schuldhulpverlening komen via deze casus aan bod en wordt vanuit verschillende invalshoeken belicht.

Ervaring van een cursist

"Wat een leuke, ontspannen dag is dit! Alle actualiteiten in de schuldhulpverlening passeren de revue met intervisie en discussie uitgediept samen met collega's. Vooral een leuke en ontspannen dag op een perfecte locatie."

Maarten

"Onverwachte wendingen en verrassingen maakten deze dag bijzonder voor mij. En regelmatig ook gelachen hetgeen deze dag ontspannen en nuttig maakt tot behoud van mijn certificaat.

Monique

" Vorig jaar voor de derde keer gevolgd en het is iedere keer weer een uitje. Discussiëren, elkaars ervaringen aanhoren en uitwisselen en ondertussen de gedreven inbreng van de docent, die prikkelend iedereen tot weet te enthousiasmeren. Leuke dag en ook nog nuttig voor mijn certificaat."

Yolanda

"Prikkelend en met elke dag een uitdagende casus, die wordt opgelost in één dag via discussie en intervisie met elkaar onder bezielende, enthousiaste en humorrijke leiding van Emile. Zelden ging deze cursusdagen zo snel voorbij. Na jaren werkervaring toch weer dingen opgestoken.

André

Data en locatie 2022

do 13 & di 25 oktober

Leusden (Utr)

do 27 okt & 10 nov

Regio Zeeland (Terneuzen)

do 1 en 15 december

Leusden

di 6 & 20 december

Leiden

--

--

Tijden en opleidingsduur

2 dagen
09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 759 (incl. Btw) (€ 627,27 ex Btw)

  • inbegrepen:presentatiemateriaal
  • arrangement (koffie, thee, lunch)

Wat je krijgt

  • 12 PE punten SHV kennis & vaardigheid 2022 Automatisch bijgeschreven in het KIWA register Levendige en boeiende cursusdagen

Delen