En Verder

PE programma SHV I-III (kennis & vaardigheid)

Voldoe in één pakket direct aan de Permanente educatie verplichtingen 2021 SHV I-III.

Heb je het Kiwa certificaat SHV I, II of III, dan dien je elk jaar permanente educatie te volgen. Al 9 jaar vertrouwt de Kiwa dit aan En Verder Opleidingen toe en elk jaar maken wij er twee levendige en inspirerende dagen van vol actualiteiten, praktijksituaties en intervisie. U ontvangt artikelenbundels met de laatste ontwikkelingen en rapporten, zodat u volledig op de hoogte bent en blijft in het werkveld schuldhulpverlening.

Het 2021 PE programma SHV I, II, & III bestaat uit:

1. Dag module Actualiteiten 2021 (kennis) - 6 PE SHV punten - 1 dag
2. Praktijktraining Communicatie (vaardigheid) - 6 PE SHV punten - 1 dag

Aan bod komen o.a.: - Nieuwe wet- en regelgeving - Pilot projecten Preventie en vroeg signalering - Schuldenproblematiek in het post corona tijdperk - Schulden onder jongeren -Conflictbemiddeling in de schuldhulpverlening - SchuldenlabNL:"op weg naar een schuldenvrije gemeente" - casuïstiek

Geef je op voor 1 juli en ontvang een vroegboekkorting van 10%!

Ervaring van een cursist

"Wat een leuke, ontspannen dag is dit! Alle actualiteiten in de schuldhulpverlening passeren de revue met intervisie en discussie uitgediept samen met collega's. Vooral een leuke en ontspannen dag op een perfecte locatie."

Maarten

"Onverwachte wendingen en verrassingen maakten deze dag bijzonder voor mij. En regelmatig ook gelachen hetgeen deze dag ontspannen en nuttig maakt tot behoud van mijn certificaat.

Monique

" Vorig jaar voor de derde keer gevolgd en het is iedere keer weer een uitje. Discussiëren, elkaars ervaringen aanhoren en uitwisselen en ondertussen de gedreven inbreng van de docent, die prikkelend iedereen tot weet te enthousiasmeren. Leuke dag en ook nog nuttig voor mijn certificaat."

Yolanda

"Prikkelend en met elke dag een uitdagende casus, die wordt opgelost in één dag via discussie en intervisie met elkaar onder bezielende, enthousiaste en humorrijke leiding van Emile. Zelden ging deze cursusdagen zo snel voorbij. Na jaren werkervaring toch weer dingen opgestoken.

André

Data en locatie 2021

di 5 & 26 oktober

Leusden (Utr)

di 2 & 16 november

Woensdrecht (Br)

di 9 & 30 november

Regio Twente

do 2 & 9 december

Leusden

di 7 & 14 december

Leiden

Tijden en opleidingsduur

2 dagen
09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 725 (incl. Btw) (€ 599,17 ex Btw)

  • inbegrepen:presentatiemateriaal
  • Inclusief arrangement (koffie, thee, lunch)

Wat je krijgt

  • 12 PE punten SHV kennis & vaardigheid 2021 automatisch verwerkt in het KIWA register

Delen