En Verder

PE programma SHV I-III (kennis & vaardigheid)

Voldoe in één pakket direct aan de Permanente educatie verplichtingen 2020 SHV I-III en profiteer van een korting van 10% (geldig t/m 1 juni 2020)

Heb je het Kiwa certificaat SHV I, II of III, dan dien je elk jaar permanente educatie te volgen. Al 7 jaar vertrouwt de Kiwa dit aan En Verder toe en elk jaar maken wij er twee inspirerende dagen van vol actualiteiten, praktijksituaties en intervisie. U ontvangt artikelenbundels met de laatste ontwikkelingen en rapporten, zodat u volledig op de hoogte bent en blijft van uw werkveld.

Het 2020 PE programma SHV I, II, & III bestaat uit:

1. Dag module Actualiteiten 2020 (kennis) - 6 PE SHV punten - 1 dag
2. Praktijktraining Communicatie (vaardigheid) - 6 PE SHV punten - 1 dag

Aan bod komen o.a.: -Preventie en vroeg signalering in tijden van corona: -Schuldenproblematiek in het post corona tijdperk -Schulden onder jongeren -Conflictbemiddeling in de schuldhulpverlening - SchuldenlabNL:"op weg naar een schuldenvrije gemeente"

Ervaring van een cursist

"Wat een leuke, ontspannen dag is dit! Alle actualiteiten in de schuldhulpverlening passeren de revue met intervisie en discussie uitgediept samen met collega's. Vooral een leuke en ontspannen dag op een perfecte locatie."

Maarten

"Onverwachte wendingen en verrassingen maakten deze dag bijzonder voor mij. En regelmatig ook gelachen hetgeen deze dag ontspannen en nuttig maakt tot behoud van mijn certificaat.

Monique

" Vorig jaar voor de derde keer gevolgd en het is iedere keer weer een uitje. Discussiëren, elkaars ervaringen aanhoren en uitwisselen en ondertussen de gedreven inbreng van de docent, die prikkelend iedereen tot weet te enthousiasmeren. Leuke dag en ook nog nuttig voor mijn certificaat."

Yolanda

Data en locatie 2020

do 1 & 15 okt

Leusden (Utr)

woe 14 & 21 okt

Leiden

di 3 & 17 nov

Terneuzen

do 12 & 26 nov

Rijssen-Holten & Deventer

woe 11 & 25 nov

Leusden

.......

Leiden

Tijden en opleidingsduur

2 dagen
09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 569,- (exclusief Btw)

  • inbegrepen:presentatiemateriaal en actualiteitenbundel
  • Inclusief arrangement (koffie, thee, lunch)

Wat je krijgt

  • 12 PE punten SHV kennis & vaardigheid 2020 automatisch verwerkt in het KIWA register

Delen