En Verder

PE programma SHV I-III (kennis & vaardigheid)

Voldoe in één pakket direct aan de Permanente educatie verplichtingen 2020 SHV I-III en profiteer van een korting van 10%, geldig t/m 1 april 2020)

Heb je het Kiwa certificaat SHV I, II of III, dan dien je elk jaar permanente educatie te volgen. Al 7 jaar vertrouwt de Kiwa dit aan En Verder toe en elk jaar maken wij er twee inspirerende dagen van vol actualiteiten, praktijksituaties en intervisie.  U ontvangt artikelenbundels met de laatste ontwikkelingen en rapporten, zodat u volledig op de hoogte bent en blijft van uw werkveld. 

Het 2020 PE programma SHV I, II, & III bestaat uit:

1. Dag module Actualiteiten 2020 (kennis) - 6 PE SHV punten - 1 dag
2. Praktijktraining Communicatie (vaardigheid) - 6 PE SHV punten - 1 dag

Verder zullen de volgende onderwerpen aan bod komen                                                             -preventie en vroeg signalering: actuele stand van zaken                                                                -schulden en scheidingen                                                                                                                           -schulden en ZZP-ers                                                                                                                                 -schulden en jeugd                                                                                                                  -conflictbemiddeling in de schuldhulpverlening

Ervaring van een cursist

"Wat een leuke, ontspannen dag is dit! De nieuwste ontwikkelingen worden besproken en via intervisie uitgediept samen met collega's. Docenten met veel kennis en praktijkervaring. Vooral een leuke dag en weer helemaal op de hoogte."

Maarten

"Door de onverwachte praktijkopdrachten met actrice toch weer hele praktische communicatietips en trics gehoord."

Monique

Data en locatie 2020 (2019)

di 10 & 17 dec 2019

Leusden

di 29 sep & 13 okt

Leusden (Utr)

di 3 & 17 nov         

Terneuzen

di 10 & 24 nov

Rijssen-Holten & Deventer

di 8 & 15 dec

Leusden

.......

Leusden

Tijden en opleidingsduur

2 dagen
09.30 - 16.30 uur

Kosten

€ 545,-  (exclusief Btw)

  • inbegrepen:digitaal lesmateriaal en actualiteitenbundel 2019
  • exclusief arrangement a € 7,95

Wat je krijgt

  • 12 PE punten SHV kennis & vaardigheid 2019 automatisch verwerkt in het KIWA register 

Delen