En Verder

Nieuw en uniek!  Intervisie Beschermingsbewind

Overzicht houden als beschermingsbewindvoerder is moeilijk. Aandacht aan je cliënt geven. De rechtbank vraagt om rapportages. Schuldeisers hebben je nodig. Betrokkenen moeten op de hoogte gehouden worden. En 100% verantwoording over geldstromen van je cliënten, die allerlei vragen hebben en om (meer) leefgeld vragen.

Herkenbaar?

Het goede nieuws: je bent niet alleen. Veel van je collega’s ervaren hetzelfde. Elke collega heeft dan ook een stukje advies waar jij mee verder zou kunnen. En dat is precies wat Begeleide Intervisie inhoudt. Met een aantal collega’s grip krijgen op werkproblemen, terwijl je reflecteert op je eigen handelen. Zodat je in de toekomst eventuele problemen in no-time oplost. 

Deze begeleide intervisie, gehonoreerd met PE punten van de brancheverenigingen BPBI, NBPB en VeWeVe, bieden wij aan in samenwerking met Bobeldijk Financiële zorgverlening. De intervisie bijeenkomsten, 4 in totaal, bieden een uitgelezen mogelijkheid om je netwerk te vergroten en/of samenwerkingsverbanden te smeden.

Meer informatie over data, organisatie, en vergoedingen over de intervisies vind je hier.

Tijden en opleidingsduur

4 avondsessies op prachtige locatie in Zeist

Kosten

Wat je krijgt

  • PE punten: 4 PE Bpbi, 8 PE Nbpb, 8 PE VeWeVe
  • Professionele intervisie begeleiding
  • Netwerken 

Delen